Procés

Com arriba l’aigua de mar a casa nostra

D’on traiem l’aigua?

Els productes d’Aquamarina contenen aigua de mar pura de la nostra costa, captada a prop dels Parcs Naturals del Cap de Creus i del Montgrí – Illes Medes, de l’Empordà -Girona. L’aigua de mar passa per un senzill procés que permet obtenir un producte apte per al consum humà, totalment innocu, amb totes les garanties sanitàries, però sense perdre cap de les magnífiques propietats originals que posseeix en el seu estat natural a causa de la seva riquesa en minerals i oligoelements.

Com ho fem?

Mitjançant un microfiltrat i un tractament amb llum ultraviolada s’aconsegueix eliminar qualsevol resta orgànica i inorgànica, sense alterar la composició mineral i tota la seva riquesa en oligoelements, a excepció del contingut en Bor, que es redueix per sota d’1 mg/L, en compliment de la normativa espanyola i europea, aconseguint així una aigua de mar apta per al consum humà.

L’aigua de mar té una composició similar a la del plasma sanguini, que fa que prèviament diluïda es converteixi en un extraordinari reconstituent pel cansament.

Analítica

Les dades més rellevants són:

Contingut de sals: 36 mg/L

Sulfats: 3,4 g/L

Alcalinitat: PH 8,2

Calci: 0,395 g/L

Clorurs: 21,9 g/L

Potassi: 0,486 g/L

Sodi: 10,5 g/L

Bicarbonats: 0,155 g/L

Magnesi: 1,4 g/L

Bor: <1 mg/L

SEGUEIX-NOS A L’ INSTAGRAM

@aquamarinacostabrava

Llista de desitjos 0
Anar a pàgina desitjos Continuar comprant