Notícies

Notícies / General / Pa amb aigua de mar

Pa amb aigua de mar

Si hi ha un producte bàsic i universal, aquest és el pa. I que millor que elaborar un pa 100% natural i sa, d’una aroma i sabor excel·lents amb aigua de mar.

Ingredients:
-10 kg de farina
-6 L d’aigua de mar (600 mL per cada kg de farina)
-2 L de massa mare liquida

Primer, barregem l’aigua de mar amb la massa amb la mateixa temperatura que afegiríem l’aigua dolça. No cal afegir sal. Ha arribat el moment del pastat, durant 15 o 20 minuts pasta la farina amb la barreja anterior. La massa estarà llesta quan notis que no està enganxosa i és suau al tacte.

Tot seguit, unta un bol amb una mica d’oli i diposita-hi la massa. Tapa-la i deixa que fermenti durant 90 o 120 minuts. Transcorregut aquest temps, hauràs de pastar de nou i donar forma al pa. Col·loca’l sobre una superfície enfarinada i deixa que la massa reposi durant uns 50 minuts. Escalfa el forn a 230 º i finalment, introdueix la massa i espera uns 20 minuts. La cocció pot continuar a menys temperatura durant 20 minuts més.

Llest! El resultat és un pa més fresc i que es conservarà durant més temps, ja que reté millor l’aigua. Amb una aroma i un sabor únic, ple de matisos, realçant el sabor original de la farina i amb menys sodi final.

Es tracta d’un aliment sa, perquè l’ús de la sal comuna és perjudicial per a la salut, en canvi, l’aigua de mar aporta elements beneficiosos com el iode, el calci, el magnesi i altres minerals existents al mar.

A SANTAGLORIA COFFEE&BAKERY fan pa amb la nostra aigua de mar. Us atreviu a provar-lo?

SEGUEIX-NOS A L’ INSTAGRAM

@aquamarinacostabrava

Llista de desitjos 0
Anar a pàgina desitjos Continuar comprant