Notícies

Notícies / General / Aigua de mar també als formatges

Aigua de mar també als formatges

L’aigua de mar té infinits usos, de la mateixa manera que utilitzem la sal a la majoria dels nostres plats, hi podem fer servir també l’aigua de mar.

Un exemple és el Formatge El Marí de Mas Marcè. Mas Marcè és una explotació agrària on fan tota mena d’elaborats làctics amb llet d’ovella ripollesa. Ells disposen d’unes 980 ovelles que alimenten als seus propis camps i pastures. Tot el procés de producció de Mas Marcè és ecològic i entre els seus productes en destaquen el recuit, el mató i quatre varietats de formatge en què destaquen l’originalitat i l’excel·lent qualitat de les peces.

Un dels seus formatges és el formatge El Marí elaborat amb llet crua i amb certificació ecològica d’ovella ripollesa, quallat amb quall vegetal herba-col, de pasta tova i salat lleugerament amb aigua de mar del Cap de Creus.

 

SEGUEIX-NOS A L’ INSTAGRAM

@aquamarinacostabrava

Llista de desitjos 0
Anar a pàgina desitjos Continuar comprant