Beneficis

Què ens aporta l’aigua de mar

Què diuen els experts?

Està demostrat que l’aigua de mar ajuda a mantenir el PH de l’organisme i a equilibrar moltes de les seves funcions fisiològiques gràcies al seu nivell d’alcalinitat (PH 8,4).

Un estudi japonès va descobrir que a l’aigua de mar existeixen unes molècules capaces d’inhibir l’agregació plaquetària (l’efecte de l’aspirina). El professor W. Fenical (universitat La Jolla, Califòrnia) va demostrar in vitro el poder antibiòtic, antiinflamatori i analgèsic dels microorganismes de l’aigua de mar. Segons investigacions israelites del dr. Philippe Goëg, gràcies a la seva riquesa en oligoelements, pot ser un gran regenerador cel·lular i protector de l’ADN.

Com la consumim?

El nostre cos té un contingut mitjà d’un 60% d’aigua, el qual es compon alhora de 9 g/L. de sals minerals. L’aigua de mar en té 36 g/L. (4 vegades més), per això el seu sabor pot resultar una mica desagradable: s’anomena Hipertònica. Per igualar-la a les sals del cos podem fer la barreja d’ 1 part d’aigua de mar amb 3 parts d’aigua dolça (d’osmosis, mineral, d’aixeta) i obtindrem aigua per beure: Isotònica.

Els experts recomanen beure un màxim de 1,5-2 L d’aigua Isotònica al dia.

La Hipertònica en petites quantitats t’ajuda a reposar els minerals que es perden al llarg del dia o després d’un esforç.

Es poden utilitzar, una i altra, per beure, cuinar, preparar amanides, arrossos, musclos, descongelar peix o marisc, etc… adaptant la dilució al gust.

Consum diari

L’aigua de mar hipertònica, presa en quantitats petites al matí en dejú, ajuda a activar el metabolisme. Beure aigua de mar hipertònica abans i després de l’activitat esportiva, incrementa el rendiment millorant el to muscular, la recuperació, l’oxigenació, la hidratació i la prevenció de rampes.

L’aigua de mar isotònica és ideal per beure-la durant tot el dia, millora el nostre rendiment esportiu i proporciona una recuperació muscular més ràpida. Rehidrada, remineralitza i revitalitza.

Salut

L’aigua de mar ajuda a mantenir la higiene i la hidratació nasal. És de gran utilitat en molèsties respiratòries, ja que facilita el drenatge de la mucositat.

Entre els nostres productes de l’àrea de salut trobareu uns vaporitzadors d’aigua hipertònica d’ús cutani, aigua de mar d’ús bucal com a col·lutori i nebulitzadors nasals per a adults i per a nens.

Cuina

L’aigua de mar és ideal per cuinar tota mena d’aliments, potencia el sabor de cada plat i augmenta els seus nutrients, ja sigui pasta, llegums, verdures, arrossos, peix carn, guisats, pa…

També és perfecte per congelar i descongelar peix i marisc.

SEGUEIX-NOS A L’ INSTAGRAM

@aquamarinacostabrava

Llista de desitjos 0
Anar a pàgina desitjos Continuar comprant